Što nudi Oculus Go?

Oculus Go za razliku od ostale profesionalne VR opreme nudi, mogućnost korištenja bez PC/ laptopa. Nema dodatnih kablova. Praktično, vizualno privlačno, bez velikih odstupanja u kvaliteti naspram Oculus Rift. Neusoprediva kvaliteta i iskusvo u odnosu na VR naočale koje se koriste pametnim telefonima.

Oculus Go lako se može prilagoditi te je ugodan za korištenje. Dolazi uz kontroler – bluetooth uređaj koji se automatski povezuje s naočalama tijekom postavljanja. Ima odličan audio sistem te razlučivost zaslona.  Audio sistem nema ugrađene slušalice ali postoji mogućnost spajanja. Međutim, nema procesersku snagu VR sustava laptopa/PC , Oculus Go koristi procesor pametnih telefona.

Glave prednosti VR uređaja Oculus Go uključuju: estetsku privlačnost, lijepi dizajn, nisu potrebni laptop ili PC, ne zahtjeva kablove, stative, senzore i ostalu dodatnu opremu koja se inače koristi za profesionalne VR naočale te je vrlo lagan.

Korištenje Oculusa Go je predviđeno prvenstveno za gledanje videa i filmova, igranja i pregleda slika. Naime, Oculus Go je osmišljen kao verzija između Gear VR i Oclus Rift. Bez kabela i povezivanja s snažnim procesorima laptopa i PC-a ili korištenja pametnih telefona. Izgrađen je kako bi bio lagan, ima sučelje s mrežastom pjenom i najbolju jasnoću do sada viđenu u VR-u.

Zašto nam se sviđa? Ima dovoljno igara i iskustva za zabavu satima te ugodan kontroler koji je  savršeno  prilagođen ruci.

Za najam Oculus Go VR naočala, kontaktirajte nas na info@dreamvr.net